Boliginteriør i Hadsund nær Hobro og Støvring

Hos ME Haveservice tror vi på at give vores kunder den bedste løsning indenfor alt hvad vi kan tilbyde dem. Derfor er vi forhandlere af de lækre varer Speedtsberg har at byde på. Speedtsberg har en række af flotte boliginteriør som vi tilbyder i vores plantecenter.

I vores plantecenter har vi et attraktivt udvalg af produkter der kan tilfredsstille din smag for en unik tilføjelse til dit hjem eller din have.

Kontakt os og hør mere

Forskellige materialer

Når det kommer til møbler, er vores samling unik på flere måde end udseendet. Vores lager af boliginteriør kan fås i flere forskellige træsorter og en populær favorit blandt mange er bambus. En stol, skammel, sofa eller andet i bambus har en helt unik stil der frembringer naturelementer på en helt anden måde.

Er du ikke interesseret i møbler har vi også en række andre tilbehør der kan bringe en ny atmosfære ind i ethvert hjem eller give mere liv i en have. Mangler du dekorationer til haven eller til reolen kan vi helt sikkert også hjælpe dig med en nydelig og simple løsning.

Boliginteriør i moderne skandinavisk design

Et kendetegn ved alle produkter fra Speedtsberg er det moderne skandinaviske design. Går du og leder efter en moderne løsning med unikt udtryk der har rødder i dansk design, har du måske fundet det helt rette for dig.

Hør nærmere om vores boliginteriør

Er du interesseret i at pifte din have eller dit hjem op er du velkommen til at kontakte os på tlf. 30 80 89 11 og høre om vi har hvad du mangler. Du er også velkommen til at sende en mail til post@me-haveservice.dk. Bor du i nærheden af Hadsund, Hobro, Støvring, Arden eller Skørping foreslår vi at du kigger forbi vores plantecenter og selv går på opdagelse.

Vi står til rådighed hvis du skulle have nogle spørgsmål til boliginteriør eller vore andre produkter som krukker, frugttræer, busketræer blomster og meget mere. Vi glæder os til at hører fra dig eller se dig i vores plantecenter.