Hos ME Haveservice tilbyder vi styning og beskæring af alle slags planter og træer samt træfældning.

Så trænger din have til en let eller kraftig beskæring eller udtynding, så ring til ME Haveservice i Hadsund og få det gjort på den rigtige måde. Hvis planterne/træerne er vokset dig over hovedet, kan vi også tilbyde at fælde dem for dig.

Kontakt os og hør mere

Træfældning i Hobro, Støvring og Lystrup omegn

Hos ME Haveservice har vi siden 2004 hjulpet mange kunder i områderne nær Hobro, Støvring og Lystrup med haveservice såsom træfældning, styning og beskæring. Så mangler du en virksomhed med solid erfaring indenfor faget, så beskæringen eller fældningen går som smurt. Så kan du roligt overlader opgaven til os.

Service i høj kvalitet

Hos ME Haveservice bygger vi virksomheden på tilfredse kunder. Som et resultat udfører vi alt vores arbejde i høj kvalitet da vi samtidig kun er tilfredse når kunden er det.

Udover træfældning kan vi også tilbyde stubfræsning og rullegræs. Søger du unikt boliginteriør, kan du også finde det hos os sammen med krukker og genbrugsmøbler.

Fordele ved træfældning

Når man beslutter sig for at lade træerne blive fjernet, opnår man ikke blot en bortskaffelse af ens træer, som f.eks. er blevet for store, er døde, lider af sygdom eller udgør en fare for omgivelserne. Man opnår også andre fordele såsom:

  • At fjerne farlige og syge træer kan medvirke til at højne sikkerhedsniveauet for mennesker og ejendomme i nærområdet.
  • Fældning af døde eller generende træer kan tilvejebringe ekstra plads til at skabe en forbedret atmosfære eller opføre nye strukturer.
  • Fældning af træer kan bidrage til at forbedre landskabets udseende ved at fjerne træer, der er afdøde, syge eller på anden måde forstyrrer helhedsindtrykket.
  • At fjerne træer, der konkurrerer om plads og ressourcer, kan beskytte andre træer i det omgivende landskab.

Erfaren træfældning

Når det gælder større træer, er nødvendigt at hyrer en professionel, da fejl i fældning af træet kan resultere i skader til dig, dit hus, din bil eller andet afhængig af omstændighederne. Så har du et stort træ der står i vejen opfordre vi dig til at kontakte os, så du kan få det afskaffet på sikker og effektiv maner.

Som en del af træfældningen og beskæringen kan vi samtidig save grenene over i mål, så de er lige til at smide i brændeovnen. Har det ingen interesse, tager vi også gerne affaldet med os, så du slipper for bøvlet.

Få et uforpligtende tilbud på træfældning, beskæring og styning

Har du lyst til at hører nærmere eller har du en opgave til os er du velkommen til at kontakte os på tlf. 30 80 89 11 eller mail post@me-haveservice.dk. Så giver vi et uforpligtende tilbud på træfældning, styning, og beskæring.