Hos ME Haveservice tilbyder vi styning og beskæring af alle slags planter og træer samt træfældning.

Så trænger din have til en let eller kraftig beskæring eller udtynding, så ring til ME Haveservice i Hadsund og få det gjort på den rigtige måde. Hvis planterne/træerne er vokset dig over hovedet, kan vi også tilbyde at fælde dem for dig.

Træfældning i Hobro, Støvring og Lystrup omegn

Hos ME Haveservice har vi siden 2004 hjulpet mange kunder i områderne nær Hobro, Støvring og Lystrup med haveservice så som træfældning, styning og beskæring. Så mangler du en virksomhed med solid erfaring inden for faget, så beskæringen eller fældningen går som smurt. Så kan du roligt overlader opgaven til os.

Service i høj kvalitet

Hos ME Haveservice bygger vi virksomheden på tilfredse kunder. Som et resultat udfører vi alt vores arbejde i høj kvalitet da vi samtidig kun er tilfredse når kunden er det.

Erfaren træfældning

Når det gælder større træer, er nødvendigt at hyrer en professionel, da fejl i fældning af træet kan resultere i skader til dig, dit hus, din bil eller andet afhængig af omstændighederne. Så har du et stort træ der står i vejen opfordre vi dig til at kontakte os, så du kan få det afskaffet på sikker og effektiv maner.

Som en del af træfældningen og beskæringen kan vi samtidig save grenene over i mål, så de er lige til at smide i brændeovnen. Har det ingen interesse, tager vi også gerne affaldet med os, så du slipper for bøvlet.

Få et uforpligtende tilbud på træfældning, beskæring og styning

Har du lyst til at hører nærmere eller har du en opgave til os er du velkommen til at kontakte os på tlf. 30 80 89 11. Så giver vi et uforpligtende tilbud på træfældning, styning, og beskæring.