ME Haveservice & Anlæg I/S er et privatejet firma, som holder til i Visborg industripark ved Hadsund. Firmaet startede tilbage i 2004. Firmaet har to medejere Ove Nørby Dahl og Martin Eskildsen. Ove’s ekspertise indenfor anlæg går langt tilbage, mens Martin er udlært anlægsgartner i maj 2010.

Firmaet startede med en lille havetraktor, en rive, et skuffejern og en håndskubber, som blev opbevaret i et til formålet bygget redskabskur på privat adressen. Med disse ting startede Ove med at passe og pleje de private haver omkring bopælen, og oftest var Martin med for at hjælpe.​

2006 blev det lille redskabsskur ved privatadressen for lille og en lager bygning i Visborg industripark blev lejet til opbevaring af diverse maskiner og redskaber mm.

I 2007 begyndte et lille forårs plantesalg.

I 2010 blev Matin jo som før nævnt uddannet anlægsgartner med speciale i belægningsarbejde.

I 2013 skete der igen udvidelser. Vinteren blev brugt til at opføre et drivhus på 280m2 og alt udendørs pladsen blev taget i brug til opbevaring af de mange planter og træer.

I sommeren samme år blev fristelsen for at forhandle afskåret blomster for stor, så der blev bygget et kølerrum til opbevaringen af de afskårede blomster. Blomsterdekoratører er blevet ansat, så alle binderiopgaver udføres fra buketter og sammenplantninger til bryllups og begravelsesbinderi.

I 2015 flyttede vi ME Binderi & Blomsteri til nye lokaler i Storegade i Hadsund.

Vi udfører mange ting som for eksempel

​Vi varetager også engros salg af planter, belægningssten, muldjord, sten, grus, bark, sphagnum mm.

Vores kerneværdier er høj kvalitet og god service.

Vi har som mål at alle opgaver store som små skal blive løst med stor tilfredshed fra kundens side.

Vi udarbejder planteplan efter klima, vindforhold og sol/skyggeforhold i haven.

Vi anlægger haven, sådan at der bliver mindst muligt pleje og vedligehold til kunden efter vores arbejde er færdigt.

Vi har altid øje for nye detaljer og hele tiden på forkant med kvalitet.

Vi rejser og deltager på nogen af de største plantemesser i Europa, for at vi kan tilbyde de sidste nye planter og trends i haven

Vi har ideerne og dem som kunde til at sætte begrænsningerne.​