Krukker i Hadsund nær Hobro og Støvring

Hos ME Haveservice har vi et plantecenter med frugttræer, blomster, frugtbuske, interiør, genbrugsmøbler og meget mere. Vores krukker til interiør- eller havebrug, oprinder fra vores venner hos B GREEN.

Kunne du bruge en ny krukke til haven eller en flot potte til stuen er du velkommen til at give os et kald. Måske har vi lige det du leder efter. Du er også velkommen til at komme forbi vores plantecenter og gå på opdagelse.

Kontakt os og hør mere

Stort udvalg af flotte krukker og potter

Vores plantecenter har det helt store udvalg af flere forskellige slags krukker. Vores kategorier indenfor indeholder bl.a.:

  • Ægte Patina
  • Zink
  • Diverse & Vintage
  • Lerkrukker
  • Raw Cement
  • Glaseret

B GREEN er anerkendt i hele Europa som den største udbyder af unikke patinerede krukker. Deres glaseret, jern, zink, terrakotta og raw cement krukker er så populære at de dekorerer diverse haver og hjem i hele Europa.

Hver krukke type har et unikt udtryk der gavner enhver have på hver deres måde. Hvilken type passer bedst til dig og dit behov? Kom ned og find den helt rette løsning til din have.

Produkter i høj kvalitet

Som sagt er krukkerne fra Europas største udbyder af unikke patinerede krukker. Og dermed kan vi garantere at kvaliteten er i top. Om du beslutter dig for at vælge en krukke af diverse sten eller jern materialer, så kan du altid regne med et godt produkt.

Beplantning i krukken

Før du begynder på at plante i dine krukker, bør du sikre at der er godt dræn i bunden. Det vil sige at det overskydende vand skal have et sted at samle sig. Når dine blomster, frugtbuske eller andet begynder at vokse vil rødder bevæge sig ned mod vandet og udnytte væsken i tørre perioder.

Med hensyn til hvilke planter du kan bruge i din krukke, er det kun fantasien og størrelsen på krukken der sætter grænser. Har du brug for vejledning til hvordan du bedst tager dig af dine planter kan vi også være behjælpelige.

Kontakt os og hør mere om vores krukker

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning eller noget helt 3. Så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 30 80 89 11 eller sende en e-mail til post@me-haveservice.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.