Bill & Bente fra Hadsund har været tilfredse med ME Haveservice & Anlæg. De ville gerne stille op til et par spørgsmål om deres oplevelse.....

​Hvad er din oplevelse fra starten af dit have projekt til nu med ME Haveservice & Anlæg?

Vi har fra starten af vores haveprojekt haft en god og konstruktiv dialog med Ove og Martin fra ME Haveservice. De leverer en stor kvalitet i det arbejde, som de udfører, og i den løbende service, som de tilbyder.

Den rådgivning du har fået, hvordan har den påvirket udfaldet af anlægget ?

I samarbejdet med ME Haveservice har vi udvekslet idéer til valg af materialer og anlæggets design. Vi havde i forvejen gjort os mange overvejelser om haveprojektet, men Ove og Martin kom i processen også med andre forslag til bl.a. plantevalg, som vi ikke havde tænkt på. Vi faldt pladask for forslaget til et stort surbundsbed med rhododendron foran vores hus, og nu glæder vi os til, at vi får fornøjelsen af at se dem blomstre dette forår og mange år fremover.

Hvordan er din oplevelse af det færdige resultat ? Stemmer det overens med dine forventninger ?

Det færdige resultat – ja, som enhver haveejer nok er klar over, bliver en have nok aldrig ”helt” færdig. Sådan er det også her hos os – vi er stadig i gang, og haven udvikler sig fortsat. Men hvad angår det store arbejde, som ME Haveservice allerede har leveret, er vi meget tilfredse. Resultatet overstiger endda vores forventninger.

​​Kan du anbefale ME Haveservice til andre ? Hvorfor ?

Vi kan i høj grad anbefale ME Haveservice til andre. Vores samarbejde med Ove og Martin har været upåklageligt. Det arbejde der udføres, er af høj håndværksmæssig kvalitet og deres konstruktive idéer undervejs i processen har medvirket til at gøre det endelig resultat bedre end vi havde forventet.