Leder du efter interiør til dit hjem? Hos ME Haveservice tilbyder vi genbrugsmøbler designet af Sjælsø Nordic. Sjælsø Nordic har gjort det til en forretning at renovere gamle møbler, lave nye dekorationer til hjemmet ud af gammelt materiale og samlet set give nyt liv til alt det vi andre mener har haft sin tid i solen.

Genbrugsmøbler i Hadsund nær Hobro og Støvring

Som anlægsgartner hjælper vi kunder med diverse opgaver i byer nær Hadsund så som Hobro, Støvring og Lystrup. Bor du nær Hadsund har vi også et plantecenter med en nydelig samling af diverse produkter til haven, stuen og meget mere. Leder du efter genbrugsmøbler, krukker, frugttræer eller andet er du velkommen til at kigge forbi og gå på opdagelse. Skulle du have spørgsmål til haven, produkterne eller andet står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig med hvad end det skulle være.

Upcycling

Upcycling handler om at tage noget man vil betegne som affald eller materialer der er overskredet sidste salgsdato så at sige. Ved upcycling benytter man dette materiale og genopfinder det på nyt eller benytter det som en del af et nyt produkt. Dette er præcis hvad Sjælsø Nordic har gjort med bl.a. gamle murstensformere. De har genanvendt murstensformere som en beholder til badeværelser eller vægpynt i stuen. Vi har en række af deres flotte og innovative produkter i vores plantecenter. Kom endelig forbi og forkæl dit hjem med deres produkter.

Recycling

Recycling eller genbrug, er noget de arbejder meget i hos Sjælsø Nordic. De bruger det især meget når der er tale om møbler og interiør. I vores plantecenter tilbyder vi bl.a. genbrugsmøbler fra deres samling af flotte produkter. Ved at genbruge gammelt materiale som f.eks. træ får møblerne det helt rigtige patina man kun kan få med tidens tand.

Hør nærmere om genbrugsmøbler

Kontakt os på tlf. 30 80 89 11 og hør nærmere om genbrugsmøbler og resten af vores lager. Kom forbi vores plantecenter i Hadsund og se om der er noget for dig.